26 & 27 nentor Tirane, Fier 2015 Trajnim

  • by

“Te dhena bashkekohore nga perdorimi i acidit Acetil Salicilik, Rivaroxabanit, dhe Drospireron/Estradiolit ne praktiken klinike”.

Titulli i aktivitetit: 26 & 27 nentor Tirane, Fier 2015 Trajnim: “Te dhena bashkekohore nga perdorimi i acidit Acetil Salicilik, Rivaroxabanit, dhe Drospireron/Estradiolit ne praktiken klinike”.

Data e zhvillimit: 26 & 27 nentor Tirane, Fier 2015

Vendi i organizimit: Tirane, Fier

Organizatori/ofruesi: Shoqata MAYA (Medical Association Youth Albania)

Kontakte: Tel: 0692603821 E-mail: indritseferi@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, farmacist

Kreditet : Ne proces

Nr i dosjes:  1383