Media

KËRKIMI SHKENCOR NË SHËNDETËSI

  • by
Organizata MAYA(Medical Association Youth Albania) duke parë suksesin e Konferencës së I-rë të këtij lloji që u zhvillua vjet në Dhjetor, mendoi t'a përsërisë sërisht tashmë akoma më të kompletuar! Target Grupi në këtë Konferencë do të jenë

Marketingu farmaceutik, MAYA mban konferencën në 21-22 nëntor

  • by
Një konferencë e tillë në të cilën do të marrin pjesë 400 persona, ka si qëllim informimin e publikut mbi marketingun farmaceutik ndër vite, trendet globale të industrisë farmaceutike, ciklet jetësore të një produkti të ri dhe faktorët kritik të