Media

LIDERSHIPI I TE RINJVE TE TIRANES

Lidershipi i te rinjve te Tiranes.Organizata Maya ben pjese ne kete grupim per te dhene kontribut ne ecurine e metejshme ...
Read More

‘Pharmaceutical marketing’ conference

Organizer Medical Association Youth Albania Date/Time Date(s) - 21/November/2015 - 22/November/2015 All Day Location National Historic Museum This conference will ...
Read More

Marketingu farmaceutik, MAYA mban konferencën në 21-22 nëntor

Shoqata MAYA(Medical Association Youth Albania) do të organizojë në datat 21 dhe 22 nëntor “Konferencën për Marketingun Farmaceutik” në ambjentet ...
Read More

12 – 13 dhjetor Tirane, 2015 Konference: “Konferenca per Kerkim Shkencor ne Shendetesi II”. Ne proces

Titulli i aktivitetit: 12 – 13 dhjetor Tirane, 2015 Konference: “Konferenca per Kerkim Shkencor ne Shendetesi II”. Ne proces Data ...
Read More

KËRKIMI SHKENCOR NË SHËNDETËSI

Në fushën e Shëndetësisë zhvillohen aktivitete të shumta si konferenca, kongrese, botime artikujsh shkencorë, punime temash diplome etj. KONFERENCA e ...
Read More