Activities

KËRKIMI SHKENCOR NË SHËNDETËSI

Në fushën e Shëndetësisë zhvillohen aktivitete të shumta si konferenca, kongrese, botime artikujsh shkencorë, punime temash diplome etj. KONFERENCA e ...
Read More

12 – 13 dhjetor Tirane, 2015 Konference: “Konferenca per Kerkim Shkencor ne Shendetesi II”. Ne proces

Titulli i aktivitetit: 12 – 13 dhjetor Tirane, 2015 Konference: “Konferenca per Kerkim Shkencor ne Shendetesi II”. Ne proces Data ...
Read More

26 & 27 nentor Tirane, Fier 2015 Trajnim

“Te dhena bashkekohore nga perdorimi i acidit Acetil Salicilik, Rivaroxabanit, dhe Drospireron/Estradiolit ne praktiken klinike”. Titulli i aktivitetit: 26 & ...
Read More

SUMMER CAMP JALE , ALBANIA

MAYA (Medical Association Youth Albania) in collaboration with RIAS (Youth for Integration, Activation & Awareness ) are happy to announce: ...
Read More